Mens Sana alapítvány

banner_mensA Mens Sana Alapítványt 1995-ben alapítottuk Mátramindszenten. Alapítványunk a szülőföld tiszteletére, a természeti, táji, építészeti és kulturális értékek megbecsülésére tanít és hívja fel a figyelmet. Keresztény szellemiségű és egyetemes emberi értéknevelési tevékenységet végez, mozgósítja a helybélieket, a Kárpát-medence szórványban élő magyarjait, a mai diákságot, a jövő szakembereit.

Az Alapítvány támogatja a cserkészeket a Schőnstatti Családakadémia tagjainak a bevonásával mentális segítséget nyújt a családi élet megerősítése érdekében. Az Alapítvány kezelésében (részben tulajdonában) álló családi ház, a csendre, elmélyülésre vágyó emberek számára kínál rekreációs lehetőséget. 

Egész évben várjuk az elcsendesedni, kikapcsolódni, elmélyülni vágyókat egyénileg és közösségben is. Programjaink megismeréséhez, a bekapcsolódáshoz nyújtanak segítséget honlapunk menüpontjai, melyek között tartalmas böngészést kívánunk! 

Cím: 3155 Mátramindszent, Vasút út 10.  Adószám: 18632707-1-12 Bírósági nyilvántartásba vétel:

DOKUMENTUMOK
Közhasznúsági jelentés 2018 ¦ Közhasznúsági jelentés 2017 ¦ Közhasznúsági Jelentés 2016 ¦  2015-ös éves beszámoló ¦  Közhasznúsági Jelentés 2015 ¦

Közhasznúsági jelentés 2014  ¦ Közhasznúsági Végzés ¦ Alapító okirat